O Protector IRC skripti

O mIRC scriptingu uopšte

mIRC scripting je prepravljanje mIRC-a i dodavanje automatizovanih procesa u njega kao što su banovanje za psovanje, auto voice itd. Da biste se bavili scriptingom morate znati mIRC programiranje, osnovne korake ćete najlakše naučiti iz mIRC help fajla. Dakle mIRC skripta je običan mIRC koji je preradjen da procese koje bi korisnik inače morao da unosi ručno izvršava automatski.

Protector IRC skripta

Protector IRC skripta je nastala od eXtreme skripte koju lično smatram za najbolju mIRC skriptu ikada napravljenu. eXtreme skriptu možete skinuti ako kliknete OVDE (da bi skripta radila potrebno je da u njen instalacioni folder prekopirate mIRC.exe fajl). Protecor IRC skripta ima toliko funkcija da ih sada neću sve nabrajati već ću se osvrnuti samo na one najvažnije. Kod prvog startovanja skripte preporučujem svima da pritisnu F1 i prodju kroz kontrolne menije, to će vas za početak upoznati sa mogućnostima skripte. Zatim pritisnite F2 podesite svoj away nick, lične protekcije itd. Pre nego što pritisnete F3 i krenete da čačkate protekcije kanala znajte da su one već fino podešene i moja preporuka je da ih ne menjate već samo da ih uključujete i isključujute. Ostale funkcije vam ostavljam da istražite sami.
P.S. Ono što niste sigurni za šta služi ne dirajte jer ćete zeznuti stvar provereno. :P

Podrška, nove verzije i nekoliko saveta

Ukoliko imate neka pitanja u vezi sa skriptom posetite zvaničnu temu za podršku na Pancevo forumu.

Pošto sam veoma zauzet poslom i sa još milion drugih obaveza rad na novoj verziji skripte se otegao ali planiram da je završim, a o tome ćete biti obavešteni na ovom sajtu na naslovnoj stranici.

Ko god bude menjao kod kod skripte neka me ne pita za pomoć, ne zato što ne volim da mi neko menja kod(i sam sam preradio tudju skriptu) već jednostavno nemam vremena da podučavam široke narodne mase mIRC scriptingu. Peace smiley